adatlap nyomtatása 

Somogy megye, Balatonmáriafürdő 
 

Hivatkozási szám: 2913915
Adatlap:
https://csaladi.hu/ingatlan/2913915
Ingatlan adatai
Irányár: 49 000 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: új
Szobák száma: 2
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Telekterület: 625 m2
Kert mérete: 625 m2
Erkély mérete: 16 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Balatonmáriafürdő csendes utcájában, a vízparttól, a szabad strandtól mintegy 300 méterre egy 625 négyzetméteres parkosított, részben térkövezett telken az elmúlt években teljesen felújított 58 négyzetméteres minden igényt kielégítő nyaralót. A régi épületet teljesen felújította a tulajdonos, az ingatlanban minden újjá épült. Az összes vezeték, burkolatok, nyílászárók, tetőzet, fedett terasz került kialakításra. Az épület tovább bővíthető. Tágas, amerikai konyhás nappali, étkező, teljesen gépesítve, fürdőszoba és kettő kis hálószoba alkotják a helyiségeket. A fűtést konvektorral, illetve hűtő fűtő klímával oldották meg. A meleg vizet korszerű energiatakarékos villany bojler adja. Az udvaron szabadtéri sütési főzési lehetőség, térkövezett gépkocsi beálló és gyermek játszó is kialakításra került. A közelben bevásárlási, szórakozási lehetőségek könnyű sétával elérhetők. Az ingatlan akár teljes berendezéssel azonnal használatba vehető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze?
Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében. Megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: SH INGATLAN Somogy-Home Bt.
Kapcsolattartó: Varga Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36705553284
Honlap:
 
Képek