adatlap nyomtatása 

Pest megye, Budakeszi 
 

Hivatkozási szám: 2924621
Adatlap:
https://csaladi.hu/ingatlan/2924621
Ingatlan adatai
Irányár: 133 200 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 95 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: új
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 2023
Szintek száma: -
Telekterület: 1 027 m2
Kert mérete: 1 027 m2
Erkély mérete: 30 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kedves Érdeklődő!

Egy modern, világos és új lakóingatlant kínálunk eladásra Budakeszi csendes kertvárosi részén, a Darányi városrészben. Az ingatlan ideális választás családosok számára, akik szeretnének otthonra lelni egy nyugodt, biztonságos környezetben.

Az ingatlan 110 négyzetméteres, és minden szobája világos és tágas. A lakásban 3 hálószoba, egy tágas nappali, egy kényelmes konyha és egy modern fürdőszoba található. Az ingatlan a legújabb építési technológiákat alkalmazva készült, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia az esetleges felújítások miatt.

A környék csendes és biztonságos, ideális a családok számára. A közlekedési lehetőségek kiválóak, az autóval érkezőknek könnyen megközelíthető az ingatlan, és a tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek. A környék számos előnyös adottsággal rendelkezik, mint például a közelben található boltok, iskolák és óvodák.

Ha bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalmára építünk, és minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Várjuk érdeklődését!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Rock Home
Kapcsolattartó: Maczó Gergely
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6670
Honlap:
 
Képek