adatlap nyomtatása 

Budapest, IX.kerület 
 

Hivatkozási szám: 2936920
Adatlap:
https://csaladi.hu/ingatlan/2936920
Ingatlan adatai
Irányár: 87 800 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 120 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálom ezt a HANGULATOS polgári stílusú, 120 nm-es, 3 szobás lakást, amely a Kálvin tér szomszédságában található. A lakás az Üllői úti épület belső részén helyezkedik el, így csendes és nyugodt környezetet kínál.

A lakásban a három szoba mellett egy étkezős konyha két ablakkal, valamint egy fürdőszoba és egy külön WC is megtalálható, valamint egy tágas jól pakolható előszoba és egy közlekedő. A lakás fűtése konvektoros, és lehetőséget nyújt a saját ízlése szerinti kialakításra és korszerűsítésre. Kiváló lehetőség befektetésnek is, mivel sokoldalúan hasznosítható, ugyanakkor könnyen elegáns polgári otthon varázsolható. A 4,50 méteres belmagasságának köszönhetően lehetőség van egyes részeket galériázni, így plusz tereket nyerhetünk. A lakásnak hatalmas ablakai vannak, és nyugati tájolásának köszönhetően kellemes és világos. Bár az épületben nincs lift, a lakás lépcsőn kényelmesen megközelíthető az 1. emeleten. A lakás vízórával rendelkezik.


Ez az otthon tágas tereivel szabadság érzetet ad, és a belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan közlekedhetünk. A Kálvin téren könnyen elérhetőek a M3, M4 metróvonalak, villamosok, a 100E reptéri buszjárat, trolik, és buszok. A belváros minden előnyét élvezhetjük, így a híres utcákat, tereket, parkokat, múzeumokat, éttermeket, kávéházakat, színházakat és egyetemeket.
Az udvari parkolás lehetőségét a gondnoknál kell jelezni, de jelenleg nincs szabad hely, az autóból való ki-be pakolás idejére be lehet hajtani az udvarba.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Auer Ingatlan
Kapcsolattartó: Réti Zita
Hirdető telefonszáma: +36304551691
Honlap:
 
Képek